PÅMELDINGSSKJEMA SOMMERLEIR

Fyll ut og send på e-post:
Hostroen@hotmail.com

Velkommen til Gårds- og friluftsleir i sommerferien 2020

GÅRDS- OG FRILUFTS LEIR PÅ STALL HØSTRØEN RØROS 2020

Er du glad i dyr, venner, skog og mark?
Velkommen til en hel uke på Stall Høstrøen med klatring, hester, høner, sauer, katter og kaniner. Hva med aktiviteter som ridning, kano, bading, en natt i lavvo og bålpanne mat!
Her har vi folkus på et godt og naturlig dyrehold, god mat, mestring, inkludering, tradisjoner, samhold og masse lek.
Fra søndag kveld til lørdags ettermiddag, 6 dager - UKE 29, 30- fyller vi dagene med gårdsidyll og friluftsliv.
   
   
Målgruppe: 8år – 16år

Vi tilbyr et trygt og profesjonelt opphold. Barna sover i egen leiliget i 2.etg fordelt på 3 soverom hjemme hos oss (untatt den ene natten vi tilbringer til skogs i lavvo). Der er de med å lage sin egen mat på kjøkkenet, har mange bøker å lese i, et godt utvalg dvd’er, singstar, kort og brettspill å benytte seg av når de har fritid fra organiserte aktiviteter.

Vi er samboerparet Lasse(35) og Rebecha(24) som driver gården og arrangerer leiren. Begge er sertifiserte klatreledere, har HMS kurs- landburk, HMS kurs- hest i næring og har god kunnskap om hest og friluftsliv.
Som godkjent ‘’Inn På Tunet’’ tilbyder via Matmerk jobber Rebecha fulltid med barn, ungdom og unge voksne, samt familieaktiviteter på gården.
Lasse er utdannet elektriker, men jobber deltid på tiltak for funksjonshemmede og er ca 80% hjemme på gården.
Vi er foreldre til to flotte barn.

Vi gjentar fjorårets kjempesuksess og dette blir vårt 2. år med sommerleir- og vi gleder oss enormt. Interessen er stor og flere av plassene er booket, det er derfor lurt å handle raskt om dere ønsker plass. I sommer kjører vi 2 uker med leir, med max 6 barn per uke.

Pris per uke er 5000,- per barn. Søskenrabatt på 500,- for barn nr to.
Dette inkluderer full kost og losji, ansvars forsikring og utsyret vi trenger for å gjennomføre aktivitetene. Vi råder allikevel alle våre deltakere til å ha privat ulykkesforsikring i orden.

Vi har økt prisen fra i fjor da det ble for lite overskudd samt. at vi har gjort store investeringer på gården som løfter tilbudet. Vi har og fylt på mye kompetanse det siste året.

Pakkeliste og nødvenig utstur:
Klær for all slags vær(husk ull), toalettsaker, badetøy, håndkle, god sekk til lavvoturen, liggeunderlag og sovepose. Solkrem og gode tur-sko. Et ekstra par med joggesko/støvler er lurt! Ta med rideutstyr om du har, har du ikke får du låne hos oss. Det er tillat med telefon, men vi oppforder barna til å levere de inn til oss denne uken, det kan derfor være stas å ha med seg et digital- eller engangskamera for å ta vare på alle de fine minnene vi skaper sammen! NB: Mangles noe av dette utstyret er det mulighet for å låne, gi beskjed i påmeldingen.
Ca 150,- til butikkstoppet vi tar på badeturen. Husk: evt medisiner.

Oppmøte: Søndag ettermiddag. Vi spiser pizza og har infomøte(18.00) med deltakerne etter foreldrene har reist.

Hjemreise: Lørdag kl 17.00 Foreldre og familie er velkommen på avslutning med grilling og hilse på dyra fra kl 15.00 lørdag.

STALL HØSTRØEN
Org.919.115.904

Havsjøveien 554, 7374 RØROS

Rebecha Kristine Krohn-Røstum: +47 950 09 478   / Lasse Krohn-Røstum: +47 474 53 327
E-post: Hostroen@hotmail.com
Facebook: Stall Høstrøen
Instagram: Stallhostroen
Hjemmeside: http://www.stall-hostroen.com

  • Rema 1000 Røros leverer allt av frukt og grønt til oss. Heldige er vi som har lokale bedrifter som hjelper oss i gang!

  • Vi er godkjent Inn På Tunet tilbyder via den kvalitetssikrede merkeordningen til Matmerk

  • Røros Klatreklubb låner ut klatreveggen sin til oss så barna kan få bryne seg på den. Vi er begge godkjente klatreledere.