IPT

Vi er godkjent INN PÅ TUNET (IPT) tilbyder og leverer tjenester til private, kommune, fylkeskommune.

Vi tilbyr en rekke opplevelser og aktiviteter, holder dagtilbud, ettermiddagstilbud, helgetilbud, privat avlastning, gårdsleir, åpen gård og familiehelger.

Har du, eller noen du kjenner behov for en meningsfylt hverdag, tross fysiske, eller psykiske utfordringer? Vi på Stall Høstrøen øker stadig vår kompetanse og har utvidet vårt tilbud.

Vi retter oss mot en bred brukergruppe, har du f.eks en psykisk lidelse, som gjør at du ikke er i stand til å jobbe, eller delta på organiserte aktiviteter? Har du en psykisk utviklingshemming og trenger et tilrettelagt dagtilbud, eller et meningsfylt ettermiddagstilbud?
Kanskje er du på jakt etter en aktivitet i rolige og trygge omgivelser, for å bli bedre kjent med deg selv, og dyr og gårdsarbeid?

Vi skreddersyr et opplegg for deg/dine, med fokus på dyreassisterte aktiviteter.
Vi jobber selvstendig, men er gjerne med i et tverrfaglig samarbeid med andre behandlere/terapeuter/skole/institusjoner.

For noen er det "nok" å bli med å gi sauene mat, og spise en god lunsj sammen, mens det for noen er mer givende å jobbe med og ri på hestene. Vi fokuserer på å jobbe med naturen og det dens årstider har å by på.

Vi har gode forsikringer via Gjensidige, og kvalitetssikrede systemer for HMS via KSL. Både Lasse og Rebecha har godkjent Praktisk HMS kurs via Norsk Landbruksrådgivning, og HMS kurs- hest i næring via Bransjestandard Hest. Det er utført risikovurderinger knyttet til aktivitetene på gården. Vi har begge to skrevet under taushetserklæringer knyttet til brukeravtalene våre.

Rebecha Røstum som er daglig leder på Stall Høstrøen har 7års ansinitet i helsevesenet(eldreomsorg) og har drevet med hest i ca 20år. Jeg har tatt kurset "Hest i psykososialt arbeid 1" og tar "Hest i psykososialt arbeid 2" i August.
I 2020 tar jeg kurset "Dyreassisterte intervensjoner via NMBU på Ås" for å videre komme inn på "Hesteassisterte intervensjoner via NMBU" i 2020.Jeg planlegger å ta "Trener 1, Hest via NRYF" i 2020.

Stall Høstrøen er godkjent for hestehold og sauehold, samt hest i helpensjon via Mattilsynet. Vi er godkjent for kurs og konferanse i vår leilighet i 2.etg som har stue, kjøkken, bad og 3 soverom. Vi er godkjent Hestevirksomhet(Bransjestandard hest) via Norsk Hestesenter Starum (KSL), har godkjent transportørkurs hest og godkjent Inn På Tunet tilbyder via det statlige organet Matmerk!

Våre nøkkelord er: Livskvalitet, Mestring, Glede, Utvikling, Relasjonsbygging, Trygghet, Åpenhet, Kvalitet, kompetanse, samhandling og harmoni.

Ta kontakt om du ønker et tilbud fra oss.
Vi kan også videreformidle ditt/deres ønske om vårt tilbud til kommunen eller bufetat om det er de som er aktuell kjøper av tjenester hos oss via et eksisterende vedtak.

https://www.matmerk.no/no/inn-pa-tunet/finn-gaard/stall-hoestroeen

Nasjonal veileder